Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 35 of 35

Thread: specs for a ltd mod animal?

  1. #31
    4 Cycle Advanced User
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    omaha nebraska
    Posts
    693
    Quote Originally Posted by One Fast Kat View Post
    This was written gas tilly but It is the same for alcohol except for drill patterns.
    https://www.kartpulse.com/article/54...or-tuning-tips
    Great article.... Thanks!

  2. #32
    4 Cycle Advanced User
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    omaha nebraska
    Posts
    693
    Quote Originally Posted by 95 shaw View Post
    Here is an old thread. Freezeman had an interesting comment near the end.

    https://karting.4cycle.com/showthrea...-drill-pattern
    I'll have to double check mine to see if it's a 304wx or 304wxa....

  3. #33
    4 Cycle Advanced User
    Join Date
    May 2015
    Location
    north central nebraska
    Posts
    1,144
    deleted. double post

  4. #34
    4 Cycle Advanced User
    Join Date
    May 2015
    Location
    north central nebraska
    Posts
    1,144
    Sorry it took so long.

    Got a look at my 304wxa. It has a blunted low idle mixture screw, about a 1/16th dia flat on the tip.

    Like I said, we were having a dead spot on the starts/restarts also. ran great afterwards. changed out to my spare after the throttle shaft got sticky. a 374a. Ran terrific. must just fit my setup better.

    I also changed the clutch air gap, so not sure if that wasn't some of the issue.

  5. #35
    4 Cycle Advanced User
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    omaha nebraska
    Posts
    693
    Quote Originally Posted by 95 shaw View Post
    Sorry it took so long.

    Got a look at my 304wxa. It has a blunted low idle mixture screw, about a 1/16th dia flat on the tip.

    Like I said, we were having a dead spot on the starts/restarts also. ran great afterwards. changed out to my spare after the throttle shaft got sticky. a 374a. Ran terrific. must just fit my setup better.

    I also changed the clutch air gap, so not sure if that wasn't some of the issue.
    Thanks for the share, we're making progress with this problem, slowly, but surely. Mine is a 304wxa...its on the workbench ready to go through with a fine tooth comb....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •